A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Контакти українських психологів

Дата: 19.04.2022 10:30
Кількість переглядів: 52

             Психологи, що готові допомагати:

  1.  «Стоп, паніка» - безкоштовна гаряча лінія фахової психологічної допомоги:
  2. The mindist - список контактів психологів-волонтерів.
  3. Фонд Маші Єфросініної надає Психологічну допомогу для дітей. Заповніть гугл форму для отримання допомоги для своїх дітей.
  4. ВАРТОЖИТИ - лінія психологічної допомоги для онкопацієнтів та їхніх близьких продовжує роботу, а також тепер надає безкоштовні консультації усім, кому тривожно і хто не може самотужки впоратись з емоціями у зв'язку із повномасштабною війною.
  5. Заповнити анкету для отримання психологічної допомоги від психологів-волонтерів України.
  6. Львівський міський центр соціальних служб: цілодобова лінія психологічної підтримки. 0800307305. Дзвінки з номерів будь-яких операторів безкоштовні.
  7. Порадня Української спілки психотерапевтів (УСП). Консультації як очно, так і онлайн. Також консультанти надаватимуть інформацію (контакти), щодо прихистку у містах України. 093 547 37 73, 097 112 45 91 (Telegram, WhatsApp)
  8. Телефон довіри (цілодобово) - 15-58 або 0934366733
  9. Кризове консультування "Варто жити"
  10. Безкоштовна кризова психологічна підтримка онлайн Fizis
  11. Бот першої психологічної допомоги @friend_first_aid_bot
  12. Безкоштовне кризове консультування - dah.is
  13. Безкоштовні психологічні консультації tellme.com.ua
  14. ПсихБатальон Чат - психологічна допомога і різні практики/йога.
  15. Восток SOS запускає гарячу лінію психологічної підтримки населення.
  16. Безкоштовна гаряча лінія психологічної підтримки за номером 0-800-211-444, яка працює з 09:00 до 18:00 у будні та з 10:00 до 17:00 у вихідні. Консультації надають кваліфіковані психологи.
  17. Телефони психологів КНП «Клінічна лікарня «ПСИХІАТРІЯ»: ЦІЛОДОБОВУ ОСОБИСТУ консультацію психіатра, психотерапевта та медичного психолога можна отримати за адресою: вул. Кирилівська 103, корпус 1, приймальне відділення. Телефон для довідок: 044-463-74-79.
  18. Ветеран Хаб запустив лінію підтримки для близьких ветеранів і військових. Вона доступна з усієї України за телефоном 067 348 28 68 щодня з 8:00 до 22:00 години. Підтримка психологів та консультації юристів відбуватиметься телефоном для клієнтів з будь-якого куточку країни. Усі консультації безоплатні та конфіденційні. Також можна отримати консультації юристів щодо документів й оформлення у новому місці, для виїзду за кордон, отримання соціальних виплат, а також освіти для дітей.
  19. Спеціалісти Асоціації психологів України, запрошують на онлайн-групи з психологічної допомоги та підтримки - деталі.
  20. Безкоштовна онлайн-група, яка проходить щодня. Також є спеціалісти, які надають безкоштовні консультації. Асоціацію психологів України.
  21. Психологічна підтримка “Обійми” - ініціатива психологів-волонтерів для допомоги людям, що зазнали стресу внаслідок воєнних дій та переселення.Ми надаємо кваліфіковану допомогу цілодобово. У команді вже більше 500 психологів-волонтерів з України та світу.
  22. Центр психологічної допомоги в Івано-Франківську
  23. Aim.lviv - простір ментального комфорту пропонує безкоштовні сеанси кризової допомоги.
  24. Отримання безкоштовної психологічної домоги в центрі Verde. Адміністратор скоординує вас для розмови з психологом. Telegram - 067 471 10 73
  25. Психологічна допомога у Києві. Також працюють у режимі офлайн-консультацій на станціях метро. Про розклад групових і індивідуальних консультацій можна дізнаватися на сторінці проекту. Також там дуже багато практичних порад із самодопомоги.
  26. Платформа "Розкажи мені" надає онлайн безкоштовну психологічну допомогу не лише  дорослим, а й дітям. Усе, що вам потрібно, це коротко описати проблему, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
  27. Кожен, хто пережив досвід насильстава має можливість отримати повноцінну психотерапевтичну допомогу від @Mindlyspace, що буде тривати 1-3 місяці або довше та буде повністтю безкоштовною для усіх громадян України, що постраждали від насилля зі сторони російских окупантів.
  28. Підтримка дітей, що пережили жахи війни у м.Чернівці. Центри A.KID протягом квітня надаватимуть фахову допомогу дітям, що виїхали з територій, де відбуваються або відбувались бойові дії. Допомога буде надаватися БЕЗКОШТОВНО на базі корекційного центру Daniel's Kids у м.Чернівці. Для отримання допомоги психологів заповніть анкету
  29. Безкоштовна психологічна допомога українцям під час війни.
  30. Безкоштовні психологічні групи підтримки.
  31. Психологічна допомога razom.live

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень