A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ

Вітаємо✨ Ось і наступила мальовнича пора року 🍂 Як відомо кожна дитина є творчою, любить малювати, ліпити, клеїти, вирізати і т.п. 🎨 Тому пропонуємо приєднатися вам до нашої осінньої онлайн-виставки різноманітних осінніх поробок📸 Учасниками може бути будь-яка дитина👧🏼

11:46 29.09.2023

новини

Пам'ятка для осіб, постраждалих від торгівлі людьми

13:56 02.08.2023

Весняна толока - 2023!

Cправжнє весняне тепло дарує всім нам не лише гарний настрій, а й можливість попрацювати на вулиці. Працювали всі дружно та злагоджено, допомагаючи один одному.

16:48 12.04.2023

Фото-флешмоб до Дня єднання

16 лютого українці вдруге в історії відзначають День єднання. Ідея свята - показати світу єдність українського народу на тлі військової загрози. За час повномаштабної війни національне єднання стало безпрецедентним. Люди згуртувались, допомагають, чим можуть. Патріотизм сьогодні набуває особливого значення.

21:30 13.02.2023

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу (І семестр 2022/2023 р.)

 Команда психолого-педагогічного супроводу є важливою частиною якісного навчання дітей з особливими освітніми потребами у закладі освіти. Цього тижня було проведено ряд засідань команд психолого- педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами.

10:11 07.02.2023

Книжка «Інклюзивне суспільство в Україні. Довідник практичних рекомендацій»

 Довідник містить поради   фізіотерапевтів, реабілітологів,  ерготерапевтів та психолога для   людей з ампутованою кінцівкою,  людей з порушенням зору, людей   з порушенням слуху та їхніх   родин, а також важливу   юридичну  інформацію.  Довідник буде корисним для   людей з інвалідністю з числа   захисників і захисниць та   цивільних громадян, які отримали   травми внаслідок війни,  а також для їхніх родин,   реабілітологів, соціальних   працівників,  психологів та волонтерів.

19:08 24.01.2023

Книжка «Інклюзивне суспільство в Україні. Довідник практичних рекомендацій»

   Довідник містить поради   фізіотерапевтів, реабілітологів,     ерготерапевтів та психолога для   людей з ампутованою кінцівкою,   людей з порушенням зору, людей   з порушенням слуху та їхніх   родин, а також важливу   юридичну  інформацію.     Довідник буде корисним   для людей з інвалідністю з числа   захисників і захисниць та   цивільних громадян,  які   отримали  травми внаслідок   війни, а також для їхніх родин,   реабілітологів, соціальних   працівників, психологів та   волонтерів.

19:03 24.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень