A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Майстер-клас з виготовлення новорічних листівок

Дата: 19.12.2019 12:47
Кількість переглядів: 171

     

   Улюбленим святом для дітей та дорослих є Новий рік та Різдво Христове. У цей час хочеться, щоб казкова атмосфера панувала в кожній оселі.

   Саме тому, напередодні свят, 18 лютого 2019 року в Інклюзивно-ресурсному центрі Великописарівської районної ради, проведено майстер-клас з виготовлення новорічних листівок Святому Миколаю для вихованців ІРЦ та їх батьків. Спочатку діти дізнались, хто ж такий Святий Миколай? Отримали відповіді на всі свої запитання та із задоволенням писали листа Святому Моколаю, мріючи про подарунки, ділилися думками про те, чого вони очікують від нього. А потім усі учасники майстер-класу мали змогу навчитися виготовляти чудові новорічні листівки з недорогих підручних матеріалів, а також отримали безліч позитивних емоцій і можливість привітати близьких людей зі святами оригінальними, власноруч зробленими листівками.

   Під час творчого процесу дітки із великим задоволенням виконувала пальчикову гімнастику під перегляд цікавого мультфільму та веселу фізкультхвилинку під ритмічний музичний супровід.

   Саме такі заняття є відмінним засобом підтримки тонусу і працездатності кори головного мозку, адже розвиток дрібної моторики рук тісно пов'язаний з регуляцією психічних процесів (увагою, пам'яттю) та активізацією ділянки мозку, яка відповідає за мовлення. Поряд з цим, вправи на розвиток дрібної моторики допомагають виробляти навички самоконтролю та саморегуляції рухів рук не тільки під контролем зору та слуху, але і за участю дотику, тактильно-рухових відчуттів.

   Було весело та результативно!!!

   Бажаємо усім діткам здоров'я та гарних подарунків!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень