A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу

В кінці навчального року команда психолого-педагогічного супроводу зазвичай вирішує кілька важливих питань, пов'язаних з підведенням підсумків, аналізом ефективності проведеної роботи та плануванням майбутніх заходів.

11:52 04.06.2024

5 причин звернутись до логопеда

Часто батькам хочеться сподіватися, що їх дитина легко навчиться вільно та правильно говорити. В ідеалі, з першого разу ще й сама, та ще й раніше за однолітків. В той же час, ми часто закриваємо очі на дрібні помилки улюбленого малюка, адже він так старається. Так не можна! Це завжди матиме наслідки в майбутньому, і виправити їх згодом буде значно складніше.

11:47 17.05.2024

ВИШИВАНКА наш генетичний код

Вишиванка є символом краси, здоров'я і щасливої долі. Її вважають оберегом української нації. Вишита сорочка символізує сімейні цінності – пам'ять роду, вірність і любов. Сьогодні День вишиванки не національне свято, а всесвітнє.  День вишиванки – свято, покликане сприяти єдності й процвітанню українського народу. Відзначається в третій четвер травня.

11:38 17.05.2024

Продовжуємо співпрацю🤝 з педагогічними працівниками закладів освіти нашої громади

Продовжуємо співпрацю🤝 з педагогічними працівниками закладів освіти нашої громади. Як організувати інклюзивну групу в садочку? 👶👧Який алгоритм дій при цьому та необхідна нормативно-правова база? ✍🏻  Ці запитання були висвітлені під час онлайн-зустрічі 💻з вихователями дошкільних закладів "Оленка", "Ромашка" та фахівців Інклюзивно-ресурсного центру.  Сподіваємося, що ця інформація буде корисною та продовжуємо співпрацю з освітянами нашої громади.👩‍🏫👨‍🏫  

11:12 10.05.2024

Засідання професійної спільноти асистентів вчителів інклюзивних класів за участю консультантів КУ "Інклюзивно - ресурсний центр" з теми «Актуальні проблеми інклюзії»

На цьому тижні відбулася зустріч фахівців (консультантів) КУ "ІРЦ" Великописарівської селищної ради з асистентами вчителів Великописарівського ліцею імені І.М.Середи.

13:04 26.04.2024

Батькам про сенсорну інтеграцію

Сенсорна інтеграція – це процес, під час якого нервова система людини отримує інформацію від органів чуттів (дотик, вестибулярний апарат, відчуття тіла, нюх, зір, слух, смак), потім організовує їх і інтерпретує так, щоб вони могли бути використані в цілеспрямованої діяльності.

13:02 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень