A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

До уваги батьків та педагогів!

Дата: 25.03.2021 09:30
Кількість переглядів: 144

Важлива інформація: комунальна установа"Інклюзивно - ресурсний центр" Великописарівської селищної ради працює в період карантину з дотриманням протиепідемічних вимог!

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОРЕКЦІЙНО - РОЗВИТКОВИХ ЗАНЯТЬ  ТА КОМПЛЕКСНОЇ ПСИХОЛОГО - ПЕДАГОГІЧНОЇ ОЦІНКИ РОЗВИТКУ ДИТИНИ В ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКОМУ ІРЦ В УМОВАХ КАРАНТИНУ:

1. Завчасно зателефонуйте в Великописарівський ІРЦ та запишіться  на консультацію заради запобігання скупченню людей в приміщенні.

2.При вході в ІРЦ відповідальна особа установи проводить обов’язковий температурний скринінг, який фіксується у відповідному журналі.

2. Всі відвідувачі повинні бути в респіраторі або захисній масці, так, щоб були покриті ніс та рот, та в захисних рукавичках (дитина – по можливості).

3. На вході в ІРЦ всі відвідувачі повинні провести обробку рук спиртовмісними антисептиками. Використання антисептиків дітьми має відбуватись виключно під контролем батьків.

4. В приміщенні ІРЦ та під час проведення корекційно – розвиткових та комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку відвідувачі повинні дотримуватись інструкцій працівників ІРЦ з метою запобігання поширенню інфекції.

5. Фахівці ІРЦ з дитиною та її батьками (іншими законними представниками) під час проведення комплексного психолого - педагогічного обстеження мають тримати дистанцію не менше ніж 1,5 метри.

6. Якщо перед прийомом в ІРЦ Ви чи Ваша дитина почуваєтесь погано, скасуйте візит. Вас буде прийнято поза чергою, коли стан Вашого здоров’я нормалізується.

Бережіть себе і своїх близьких!

Нагадуємо, що є можливість дистанційної подачі заяви на проходження комплексноїпсихолого - педагогічної  оцінки розвитку дитини через кабінет в https://ircenter.gov.ua

Додаткову інформацію можна отримати за номером

5-12-40

0953116037- директор Великописарівського ІРЦ Ірина РОМАНЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень