A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: 02.01.2023 10:22
Кількість переглядів: 31

МЕТОДИКА РАННЬОГО РОЗВИТКУ ТЮЛЕНЄВА

Педагог Павло Тюленєв розробив методику, в основе якої різноманітні заняття з дітьми. Голавний лозунг методики Тюленєва - "Читати раніше, чим ходити".

ПРИНЦИПИ МЕТОДИКИ

Дитині потрібно створити певну середу та постійно займатися з нею. Тюленєв пропонує навчити малюка рахунку, читанню, нотам, малюванню и навіть вмінню керувати раніше, чим ходити. Кожна хвилина активної діяльності малюка повинна бути направлена на його розвиток.

Не можна «сюсюкатись» з дітьми. Розмовляйте з ними, як з дорослими. День повинен бути розпланований по годинам. Ніяких гаджетів та телевізору, і, навіть, музики – вони тільки заважають.

Дитину потрібно забезпечити посібниками, забезпечити потрібним підбором іграшок. Все, що демонструється дитині, повинно бути озвучено.

Плюси методики

✅ Методика дозволяє добре підготувати дитину до школи, розкрити її потенціал, засвоїти з нею поняття про весь навколишній світ.

✅ Батьки максимально приділяють увагу дитині.

Мінуси методики

🔴 Не завжди у батьків є стілько часу, а головне - терпіння. А якщо дітей декілька та вони різного віку ?

🔴 Якщо дитина захворіла та пропустила декілька занять, то механічна пам’ять не дозволить їй пригадати те, що вона завчила під керівництвом батьків.

🔴 Дитина завжди пд наглядом батьків, які диктують їй свої правила гри, а якже самопізнання та самостійне пізнання природи, соціум?Возможно, это изображение 2 человека и ребенок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень