A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: 10.04.2020 10:43
Кількість переглядів: 210

Вчимо англійську з задоволенням – навчальні мультики для дітей

Для ефективного вивчення англійської мови важливо підібрати правильну методику, що відповідає дитині по віку. Звичайно, що для дітей найприємнішим і найцікавішим навчальним матеріалом вважаються мультики на англійській. Мультики англійською можна давати дивитися дітям з самого раннього віку. Будьте певні, що яскрава мультиплікація і улюблені герої легко зацікавлять дитину і будуть розвивати інтерес до вивчення іноземної мови.

Існує кілька причин того, чому варто починати вивчати англійську мову з перегляду мультфільмів:

1. Доступність. Сьогодні ви знайдете величезну кількість розвиваючих мультиків англійською на будь-які смак, вік і рівень володіння мовою. Ви зможете легко дивитися мультики на англійській, скориставшись ресурсом youtube.com або англомовних сайтів EnglishCentral, Multimedia-English і Magic English.

2. Сприйняття інформації вухами і очима. Для ефективного вивчення англійської важливо задіяти всі можливі способи сприйняття інформації. За допомогою мультфільмів на англійській з субтитрами можна одночасно слухати і читати. Це буде сприяти прискоренню процесу вивчення нової мови.

3. Проста лексика і граматика. Головна мета навчальних мультиків на англійській – це познайомити дитину з навколишнім світом і простими речами, тому в них не буде складних граматичних конструкцій і слів з британських діалектів. Всі діалоги героїв побудовані на базових принципах граматики: прості речення і легка лексика. Крім того, на багатьох ресурсах разом з відео ви знайдете словник з новими словами, який може містити переклад, тлумачення англійською і транскрипцію.

Кращі мультики на англійській для малечі

№ 1 «Gogo Loves English»

Мультик про дракончика Гого уже став класикою в процесі вивчення англійської для початківців. Короткі п’ятихвилинні ролики про кумедні пригоди Гого точно сподобаються вашому малюкові і допоможуть йому вивчити перші англійські слова і фрази.

№ 2 «Muzzy in Gondoland» і «Muzzy Comes Back»

Смішний прибулець Маззи випадково потрапляє на Землю і починає вивчати англійську мову. Цей відео курс складається з двох частин. Він був спеціально розроблений BBC для малюків, які роблять перші кроки на шляху до освоєння англійської мови.

№ 3 «At the Zoo»

У цьому мультику розповідається про життя тварин у зоопарку. Крім того, він супроводжується англійськими субтитрами, тому дитина зможе не тільки сприймати інформацію на слух, а й читати. Мультик озвучений приємним голосом з розбірливою і коректною вимовою.

№ 4 «Little Bear»

Один з найкрасивіших мультсеріалів на англійській, що відмінно підійде діткам від 4 років. Канадський мультик розповідає про життя і друзів головного героя – Ведмедика.

№ 5 «Super Shy»

Персонажі улюблених казок вивчатимуть нові англійські слова і робитимуть вправи на граматику разом із вашою дитиною. Червона Шапочка, Попелюшка і троє поросят розкажуть маленькому учневі, як правильно писати слова або складати речення. 

Для дітей старшого віку і навіть дорослих ми радимо дивитися діснеївські мультфільми для вивчення англійської мови. У них ви знайдете багато нових слів, які швидко запам’ятовуються за допомогою пісень і частого повторення. В мультфільмах від студії Disney дуже багато корисних і легких ідіом, які можна використовувати навіть в повсякденному житті. І звичайно, ці мультфільми можна дивитися всією сім’єю – їхні сюжети будуть цікаві і дітям, і дорослим.

Детальніше https://grade.ua/uk/blog/12-cartoons-in-english/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень