A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: 06.01.2023 11:44
Кількість переглядів: 34

РІЗДВЯНІ ІГРИ В РОДИННОМУ КОЛІ

Ігри на Різдво — чудовий спосіб зібрати всю родину разом. Ось кілька веселих ігор, у які можна пограти на будь-якій святковій вечірці, великій чи маленькій!

✅Презент

Учасники повинні придумати презент, який він виготовив для сусіда. Після чого з допомогою жестів і знаків, кожен з учасників по черзі демонструє презент. Після вгадування сусідом презенту, він починає придумувати свій подарунок іншому. При цьому не допускається говорити слова вголос.

✅Справжній струм

Вся учасники повинні сісти за стіл і триматися за руки. Після чого здійснюється вибір тамади та учасника, з якого почнеться конкурс. Самий перший учасник бере руку людини поруч, а той передає це потиск іншому. Після команди ведучого зупинитися гра припиняється. У цей момент, ведучий повинен визначити на кого припинилося потиск. Якщо йому це вдалося, то гравці міняються місцями. А якщо ні, то все залишається без змін.

✅Різдво Шарада

Різдво Шарада – це гра з дзвінками та вгадуванням, у яку можна грати з малими або великими групами! Щоб зіграти в цю знакову гру, вам знадобиться кілька слів на різдвяну тематику, щоб розіграти їх на одному папері, нарізаному на смужки. Ці різдвяні речі можуть бути будь-якими: від різдвяних фільмів, різдвяних традицій до різдвяних светрів!

✅Полювання на цукерки

Сховайте цукеркові тростини і нехай діти шукають їх. При бажанні ви можете також використовувати індивідуально обгорнуті різдвяні цукерки. Для додаткової забави включіть кілька іграшок. Перед полюванням дозвольте дітям прикрашати коричневі мішки з сендвіч маркерами та різдвяними наклейками. Вони можуть скористатися цими сумками, щоб забрати свої вечірки додому.

✅Передача апельсина

Всі учасники повинні стати в одну шеренгу. Завдання гри передати по колу апельсин і ні в якому разі не доторкатися до нього руками. Іншими словами, робити передачу за допомогою ліктів або голови. Якщо фрукт потрапляє на підлогу, то гру необхідно почати спочатку.Возможно, это изображение 4 человека, в помещении и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень