A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: 06.04.2022 13:14
Кількість переглядів: 30

Розвивальні заняття необхідно обирати відповідно до віку. Так, вивчаючи у початковій школі на уроках математики найпростіші геометричні фігури, учні можуть знаходити серед частин конкретні елементи, наприклад, трикутники, та рахувати їх. А завдання скласти з трикутників квадрат або трапецію підштовхне до висновку, що одні фігури можуть складатися з інших.

З танграмом можна виконувати безліч цікавих завдань. Тому можна ускладнити завдання і запропонувати дитині, які вже вміють складати головоломку, зробити таке:

Дібрати фігури до схематичного малюнка, який слід заздалегідь роздрукувати. Дитина можн розкласти елементи на схемі або просто використовувати її як підказку, складаючи за прикладом.

Відтворити зображення за контурами зразка. Завдання для дитині– викласти елементи всередині контуру, додаючи різні елементи один до одного. Це вимагає розвиненої уяви та вміння розділяти ціле на складові.

Далі рівень ускладнюється. Дитина може загадати зображення, а далі самостійно скласти його, знаходячи потрібні елементиВозможно, это изображение 1 человек


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень