A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: 14.01.2024 13:39
Кількість переглядів: 10

Чого бояться діти?

Діти розвиваються і це нормально, що в них виникає страх. В звичайних умовах (ми не говоримо про війну) страх дітей проходить певні етами.

🙈 У віці від 2 до 3 років діти можуть боятися речей, які видають гучний звук, який вони не можуть зрозуміти. Вони також можуть боятися, коли все йде не зовсім так, якщо пересунули меблі, тріснула тарілка або дорослі сердяться або засмучені.

🙈 Діти від 3 до 5 років часто бояться уявних небезпек, тому що їм важко відокремити реальні ситуації від удаваних. Інші поширені страхи - це страх темряви або маски, яка закриває знайоме обличчя.

🙈 Як правило, страхи дітей шкільного віку більшою мірою ґрунтуються на реальності, як-от війна, шторми, пожежі чи травми. Але їхній страх може бути непропорційним до ймовірності того, що таке станеться. У міру того як їхнє розуміння дозріває, ці страхи зазвичай зникають. Діти часто хвилюються за шлюб чи здоров’я своїх батьків і можуть легко перебільшити легкі суперечки чи скарги, які чують.

🙈 Діти також можуть мати власні особливі страхи, або через власний досвід, або через те, що вони копіюють чиїсь страхи. Вони можуть, наприклад, боятися собак, павуків або змій.Возможно, это черно-белое изображение (1 человек и ребенок)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень