A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

З 1 ЧЕРВНЯ МОЖЕ БУТИ ВІДНОВЛЕНО РОБОТУ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИХ ЦЕНТРІВ

Дата: 26.05.2020 13:46
Кількість переглядів: 200

З 1 червня інклюзивно-ресурсні центри (ІРЦ) можуть відновити роботу в регіонах, де буде запроваджено послаблення протиепідеміологічних заходів. Відновлення роботи ІРЦ відбудеться з метою забезпечити зарахування дітей з особливими освітніми потребами до закладів освіти. Про це йдеться в листі Міністерства освіти і науки, який був розісланий сьогодні, 26 травня 2020 року.

Розпочати роботу зможуть інклюзивно-ресурсні центри тільки тих регіонів, де місцева влада ухвалить рішення про послаблення карантину. МОН рекомендує забезпечити першочергове обстеження дітей, які йдуть в 1 клас у 2020/2021 навчальному році.

Під час роботи інклюзивно-ресурсні центри мають дотримуватись постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21 травня 2020 р. щодо організації роботи дитячих садків на період карантину через COVID-19 з урахуванням особливостей роботи ІРЦ.

Детальніше  https://mon.gov.ua/ua/news/z-1-chervnya-mozhe-buti-vidnovleno-robotu-inklyuzivno-resursnih-centriv-list-mon?fbclid=IwAR2tYIzgR5GBde8gnFl9QHQcfws2TZu2_j88bMyekfJN9sGMMEGB3OeG9Vs


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень