A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Ігри для розвитку та корекції мовлення.

Дата: 28.01.2022 15:19
Кількість переглядів: 160

Зробити заняття з дітьми цікавим, але не розважальним, ефективним, а не ефектним, навчати,формувати,закріплювати граючись, а не просто грати - ось ті головні проблеми, які необхідно вирішувати в роботі логопеда з дітьми.

 Гра - один із найважливіших прийомів роботи з дітьми дошкільного віку та молодшого шкільного віку, а також  і для дітей з ООП. Ігровий метод навчання,використання дидактичних ігор сприяє створенню зацікавленої, невимушеної атмосфери, встановлення психологічно адекватної віку ситуації спілкування. Гарна, розумна і цікава гра активізує увагу дітей, знімає психологічне і фізичне напруження,сприяє кращому запам’ятовуванню, є незамінним помічником при подоланні недоліків мовлення.

  Тому маємо поповнення дидактичного матеріалу, який забезпечить автоматизацію звуків (тіньове лото, пазл-головоломка), формування граматичних категорій (бокс «Розсели слова по будиночках»),  вміння складати речення(фразовий конструктор «Рухомі кубики»), виконувати артикуляційні вправи з опорою на певні зображення (артикуляційний логобокс), розвивати пальцевий праксис («Гімнастика для мозку») та зоровий гнозис, сприяти розвитку міжкульної взаємодії ( набір кінезіодоріжок).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень