A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: 09.03.2023 15:30
Кількість переглядів: 18

День Державного гімну України

День Державного гімну України, що відзначається 10 березня, був затверджений у 2021 році 7 грудня Кабінетом Міністрів України.

Твір композитора Михайла Вербицього та поета Павла Чубинського “Ще не вмерла України…” став державним символом нашої країни.

Саме так сьогодні звучить душа українського народу, що бореться за свою незалежність, волю та майбутнє. Саме так звучить єдність та незламність української нації.

День Державного гімну – важливий день для українців, оскільки він символізує єдність, силу та стійкість країни. День Державного гімну – це нагадування про важливість національної ідентичності та єдності, а також свято унікальної культури та традицій України.Возможно, это изображение гербера Джемсона и текст «державний у павло чубинський ΓÎΜΗ автор cnia автор музики михайло вербицький "ще не вмерла украйна" ще не вмерла укратни слава, i воля, ще нам, браття молодй, усмихнеться доля. згинуть наші ворженьки, як poca на сонци. запануем ми, браття, свойй сторонц. душу й тло ми положим за нашу свободу, I покажем, що ми, браття, козацького роду. закон украйни <<про державний ΓίΜΗ укратни>> вi̇д березня 2003p.»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень