A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: 30.03.2020 16:18
Кількість переглядів: 179

Аплікація - це найпрекрасніше, що може статися з дитиною. Адже тут дозволено рвати, зминати, склеювати клеєм і різати ножицями! В процесі цієї творчості дитина пізнає нові можливості навколишнього світу. Чим більше малюки "працюють" пальчиками - мнуть, гладять, перебирають, складають, ріжуть, - тим більше розвивається їхня сенсорика.
Дитина, займаючись аплікацією, задіює всі свої сенсорні можливості: розрізняє кольори і відтінки паперу для творчості, відчуває різноманітність матеріалів (листочки, шишки, гілочки, каштани), чує шурхіт паперу, хрускіт при його розрізанні, відчуває запах фарби, клею або природних матеріалів ...

Для дитини заняття аплікацією являються не тільки цікавими і пізнавальними, але і є частиною освіти. Саме аплікація розвиває в діток почуття прекрасного, є першою сходинкою майбутнього дизайнера - розвиває художні навички. Дитина вчиться гармонійно підбирати кольори, працювати з формами, відтворювати і придумувати різноманітні композиції.

Діти можуть передати навколишній світ за допомогою аплікації. Вони зможуть легко з простих геометричних форм спорудити будинок, дерево, сонечко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень