A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Новини

Колір - це одна зі складних характеристик предмета для дитячого сприйняття. Сприйняття кольору відрізняється від сприйняття форми і розміру, перш за все тим, що воно може здійснюватися тільки за допомогою зорової орієнтування. Іншими словами, колір обов'язково треба побачити.

11:15 09.12.2021

Новини

Дидактична гра"Що під шапкою"

11:00 09.12.2021

Новини

Ігри з піском — це простий і приємний спосіб розкриття таємниць дитячих душ та розвитку творчих здібностей. Як психорозвивальний і психокорекційний метод вона дає змогу розв’язати широкий спектр завдань щодо психічного розвитку школярів.Ігри та вправи з пісочної терапії дають можливість: розвивати сприймання, пам’ять, мислення, увагу, мовлення дитини; дрібну моторику; зорово-моторну координацію вдосконалювати навички самоконтролю й саморегуляції збагачувати уяву й фантазію виховувати позитивні особистісні риси — сміливість, активність та ініціативність стимулювати оригінальні творчі дії поглиблювати знання про довкілля знімати психологічне напруження, позбавляти неприємних переживань від негативної життєвої ситуації завдяки її проектуванню на гру з піском і символічному проживанню під час гри створювати ситуації успіху й підвищувати впевненість у собі вдосконалювати навички міжособистісної взаємодії під час групових ігор.

15:01 08.12.2021

Новини

Ігри-шнурівки створені з метою розвитку дрібної моторики рук, посидючості і окоміру. В процес гри удосконалюється координація рухів і гнучкість кистей рук. «Шнурування» сприяють розвитку дрібної моторики, логічного мислення, мовлення, і як результат - стимулюють розвиток органів артикуляції (мовленнєвого апарату).

10:00 08.12.2021

Новини

Міжнародний день людей з інвалідністю відзначається сьогодні, 3 грудня.

09:18 03.12.2021

Новини

Підвищувати свій рівень знань завжди корисно та цікаво.

14:23 02.12.2021

Новини

Дидактична гра «Знайди тінь» Мета: розвивати увагу, спостережливість, зорове сприйняття, мислення, мовлення дітей, дрібну моторику рук; навчати дітину помічати відмінності між силуетами , знаходити тінь;

14:15 02.12.2021

Новини

Дидактична гра"Встав пропущені букви"

11:18 02.12.2021

Новини

Дидактична гра з математики "Назви сусідів числа" Мета. Удосконалювати вміння визначати наступне та попереднє число відносно заданого («сусідів числа»). Закріплювати у дитини навички кількісної та порядкової лічби в прямому та зворотному напрямку, Розвивати логічне та аналітичне мислення. Виховувати інтерес до пізнавальної та логіко-математичної діяльності, уважність

17:15 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень