A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Спонсорська допомога від благодійного фонду "Добрі справи від щирого серця"

Колектив КУ "ІРЦ" Великописарівської селищної ради висловлює щиру вдячність спонсорам благодійного фонду "Добрі справи від щирого серця", які допомогли створити для дітей з особливими освітніми потребами більш комфортні умови для здійснення корекційно-розвиткого процесу.

09:13 20.12.2023

Різдвяні віршики

  Незабаром Різдво Христове – улюблене релігійне свято, особливо для дітлахів воно казкове. Бо саме на Різдво діти вчать колядки та віршики, розповідають їх і за це отримують подарунки, солодощі або навіть гроші.

10:50 18.12.2023

20 листопада відзначається Всесвітній день дітей!

Шановні друзі! Сьогодні ми маємо чудовий привід для святкування! Щорічно, 20 листопада, відзначається Всесвітній день дітей. У далекому 1954 році Генасамблея ООН рекомендувала всім країнам заснувати відзначення цієї дати, як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей. Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованих на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Головна теза, яку сьогодні має почути кожен, – визнання дитини повноцінною і повноправною особистістю. Дитина має право на освіту, на здоров’я і медичну допомогу, на ім’я та громадянство. Вона має право зростати в турботливому родинному середовищі й бути захищеною від жорстокості та насильства. У Всесвітній день дитини ми приєднуємося до цієї славної ініціативи і вітаємо всіх наших вихованців! Вітаємо тих, хто своєю працею і наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в юному середовищі! Зі святом Вас, і нехай цей день залишить тільки приємні спогади!

09:22 20.11.2023

Пізнавальні відео для дітей на тему інклюзії

Коли ми говоримо про інклюзію, про необхідність виховувати дитину в дусі толерантності, ми повинні розуміти, наскільки цей процес складний. Не можна один раз пояснити дитині, як слід реагувати на відмінності людей й очікувати, що вона відразу чомусь навчиться. Треба послідовно працювати над формуванням в дитини певного світогляду. А для цього важливо використовувати і книжки, і фільми, і бесіди на тему різних життєвих ситуацій. Звісно, стане у пригоді й перегляд разом з дитиною коротких пізнавальних відеороликів. Дивіться і заохочуйте дитину до висловлення нею власної думки. За необхідності корегуйте її реакцію, пояснюючи деякі речі. Пам’ятайте: саме нашим дітям жити в майбутньому суспільстві. І яким воно буде, залежить від нас.

13:58 27.10.2023

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу

Цікавий💫, своєчасний🧐, збалансований👀👂👅👃 і успішний розвиток дітей- це фокуси уваги наших педагогів. На базі Вільненської філії відбулося засідання команди супроводу дітей з ООП. Обговорювалися важливі питання створення індивідуальної програми та корекції розвитку.

15:42 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень