A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар : "PECS. Система альтернативної комунікації для немовленнєвих дітей"

30 жовтня на базі КЗ ,, Інклюзивно - ресурсний центр,, Тростянецької міської ради відбувся семінар на тему:"PECS. Система альтернативної комунікації для немовленнєвих дітей", в якому взяли участь фахівці КУ "ІРЦ" Великописарівської районної ради.

21:38 30.11.2019

Вітаємо!!

Колектив КУ "ІРЦ " Вітає з Міжнародним днем логопеда.

11:26 14.11.2019

Співпраця з правцівниками психологічної служби району

17 вересня 2019 року у приміщенні Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів відбулася нарада працівників психологічної служби району. Одне з важливих питань, що розглядались на нараді було висвітлено директором КУ "Інклюзивно - ресурсний центр" Великописарівської районної ради Сумської області Романенко І.О. Мова йшла про провідні засади  діяльності ІРЦ. У своєму виступі директор центру розповіла наступне:надання методичної допомоги педагогічним працівникам дошкільної, загальної середньої освіти з питань організації інклюзивного навчання; взаємодія з педагогічними працівниками закладів освіти щодо виконання рекомендацій, зазначених у висновку центру;надання консультативно-психологічної допомоги батькам або законним представникам дітей з особливими освітніми потребами.

11:38 18.09.2019

Педагогічна конференція.

28 серпня у районному Будинку культури відбулась районна педагогічна конференція за темою: "Реалізація концептуальних засад Нової української школи в системі освіти району: стан, досягнення та перспективи розвитку" . З доповіддю про діяльність комуальної установи "Інклюзивно - ресурсний центр" Великописарівської районної ради Сумської області виступила Дика О.І.

16:01 29.08.2019

Увага вакансія!!!

ВВ комунальній установі "інклюзивно - ресурсний центр"Великописарівської районної ради Сумської області  вакантна посада дефектолога - 1ставка.

11:20 08.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень