A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади вчителя- логопеда.

7 серпня 2019 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади вчителя -логопеда комунальної установи "Інклюзивно - ресурсний центр" Великописарівської  районної ради Сумської області. за результами конкурсу переможцем визначено Дику Ольгу Іванівну.

11:14 08.08.2019

2 квітня "День у блакитному"

Сьогодні Всесвітній день поширення інформації про аутизм. Відзначення цього дня має на меті підвищувати громадську свідомість щодо дитячого аутизму, а також сформувати толерантне ставлення до дітей які мають такі проблеми. На Великописарівщині пройшла акція флешмоб "День у блакитному".До акції долучилися фахівці КУ "Інклюзивно - ресурсний центр" Великописарівської районної ради та працівники шкіл району, БДЮТ.

13:23 02.04.2019

21 березня - день кольорових шкарпеток і сонячних людей.

Кожного року 21 березня відзначається Всесвітній день людей з синдромом Дауна. Двадцять перший день третього місяця був обраний, щоб показати, що синдром Дауна пов'язаний з наявністю в клітинах людини 3-ї хромосоми в 21-ій парі. Як і у всьому світі, у рамках Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна, в Україні буде проходити щорічна масова акція - флешмоб «LOTS OF SOCKS». Суть акції полягає в тому, що люди, які виражають толерантність і підтримку людям з синдромом Дауна, 21 березня надягають яскраві, непарні шкарпетки, як символ додаткової хромосоми.

13:00 21.03.2019

Дякуємо за турботу

Лілія Ричкіна подарувала комунальній установі "Інклюзивно - ресурсний центр" Вееликописарівської районної ради  рецепщен, дитячі дошки для малювання, стіл для пісочної анімації. 

09:35 12.03.2019

Вітання з 8 березня!!!

Для вас, жінки в цей день святковий :     Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі дочки й онучки! Наші віддані і надійні друзі, близькі і рідні люди! Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 березня! Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.   Від усієї душі бажаю Вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь–які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

09:22 08.03.2019

Візит губернатора області

19 лютого очільник області Микола Клочко оглянув матеріально - технічну базу КУ "Інклюзивно - ресурсний центр" і відмітив, що центр створений у відповідності до вимог забезпечення безбарьєрності та доступності для осід з особливими освітніми потребами.

09:04 19.02.2019

Тренінг для батьків

Сьогодні в КУ "Інклюзивно - ресурсний центр" практичним психологом Єщенко Г.С. проведено тренінг для батьків на тему: "Наші особливі діти".

15:36 07.02.2019

НАШІ НОВОРІЧНІ СВЯТА

Новий рік! ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроем, подарунками, іграми та розвагами.

09:12 29.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень