A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр"
Великописарівської селищної ради, Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Поради батькам

"ЯК ФОРМУВАТИ У ДІТЕЙ ЗНАННЯ ПРО НАВКОЛИШНІЙ СВІТ»

10:00 29.05.2020

Поради батькам

7 ігор удома за поганої погоди Погана погода за вікном — не привід нудьгувати та втуплюватися у планшет чи телевізор. Пропонуємо добірку простих та веселих ігор для дітей та батьків, що заповнять похмурий день яскравими кольорами та приємними емоціями!

09:30 29.05.2020

Поради батькам

Мова дітей з синдромом Дауна Діти з синдромом Дауна набагато краще сприймають мову, ніж говорять самі. Однак їм завжди є що сказати. І їм буває дуже прикро, коли вони намагаються, хай не дуже виразно, висловити свої почуття і думки, а їх не розуміють. Проблеми з артикуляцією, що заважають іншим розуміти мову людей з синдромом Дауна, відзначаються практично у всіх людей з цим діагнозом (понад 95% опитаних сімей визнали, що мова їхніх дітей буває важко зрозуміти).

09:00 29.05.2020

Поради батькам

Долаємо труднощі при навчанні читання Десять порад батькам про те, як допомогти дітям, які зазнають труднощів при навчанні читання Фахівці з питань навчання читання дітей з різними порушеннями й учнів з особливими освітніми потребами склали список з десяти порад та ідей для батьків, які щиро хочуть бачити динаміку зростання впевненості своїх дітей і результати навчання читання.

13:00 28.05.2020

Поради батькам

Вправи з математики за системою Монтессорі Усний рахунок

11:00 28.05.2020

Поради батькам

Розвиваючі ігри для дітей : вчимо кольори за системою Монтессорі Як вивчити з дитиною кольори? У Монтесорі діти не просто вчать назви, а й виконують сенсорні вправи для уточнення колірного сприйняття. Проведіть деякі вправи вдома – дитина вивчить кольори і навчиться розрізняти відтінки. Використовуйте коробочки зі скарбами. Наповніть коробку речами одного кольору. Презентуючи коробочку дитині, скажіть: «Дивись, тут все червоне!»

10:00 28.05.2020

Поради батькам

 Ігри на розвиток дрібної моторики своїми руками Ігри на розвиток дрібної моторики рук сприяють формуванню словесної мови дитини. А починається це, коли рухи пальців рук досягають достатньої точності. Встановлено, що у головному мозку людини центри, відповідальні за мову і рухи пальців рук, розташовані близько, тому мовні реакції знаходяться в прямій залежності від тренованості пальців.

09:40 28.05.2020

Поради батькам

5 цікавих розвиваючих ігор для дітей Існує думка, що дитина у віці до 6 років пізнає світ зі швидкістю в 30 разів інтенсивніше, ніж доросла людина. Щодня дитина знайомиться з новою інформацією, отримує нові навички. Особливо ефектно розвиток дитини проходить у грі. Це завжди інтуїтивно зрозуміла й проста форма навчання.

09:13 28.05.2020

Новини

Фізкультура при аутизмі. Адаптивна фізкультура при аутизмі визнана одним з найбільш дієвих засобів на шляху боротьби з цим поширеним захворюванням. 

15:35 27.05.2020

Новини

Мнемотехніка для підвищення мовленнєвої активності дітей з ООП Мнемотехніка – це свого роду схеми в основі яких лежать асоціації, що допомагають запам’ятовувати і відтворювати інформацію. Останнім часом прийомами мнемотехніки користуються дуже активно і не тільки для роботи зі звичайними дітьми, а й для корекції стану у дітей з відставанням у розвитку.

14:11 27.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень